www.brakkelerre.nl   

Hallo Brakkelerre en Brakkelerinnekes

Onlangs had de redactie van ut Brakkelerke een gedroomd interview met Prins Bart en prinses Marcella. i.v.m. hun aftreden.. Het werd een openhartig gesprek. Leest u mee? (R= red. B = Bart M=Marcella

R: We hebben gehoord dat het CV bestuur je gedwongen gaat ontslaan?

B: Ja dat klopt   M:  Ik heb het op internet moeten lezen.

R: Kwam dat hard aan in dat volle glas bier B  Ja! De helft stroomde eruit   M: En dat heb ik moeten  opruimen.

R: Heeft de CV je, via een sociaal plan, iets anders aangeboden? B: Ja Interim-manager bij de jeugdafdeling van de CV, maar daar heeft nog niemand een tractor, financieel dus niet aantrekkelijk. M: Mij boden ze aan om secretaresse van Bart te worden. Dat heb ik beslist afgewezen, ze hadden nog nooit gehoord van onkostenvergoeding!

R: Ze zullen toch wel iets geregeld hebben voor het komende afscheid? B: Dat wel, al hebben wij hun daarop nog moeten wijzen. Och, het zijn en blijven Brakkelerre. Maar het is een gezellige vereniging. M: In het dorp waar ik geboren ben en gewoond heb trekken ze voor zo een gebeurtenis met gemak een ton en een verrike uit.

R: Je mag wel iets over het afscheid vertellen dan? Laat eens horen. B: Op zaterdag 21 januari wordt ons afscheid gevierd. Ze hebben een hele zaal afgehuurd aan de Dorpsstraat 37. Die hebben ze omgetoverd tot hoftempel     en voor ons alleen laten ze daar een aantal artiesten optreden dat niet misstaat op een gerenommeerde zitting in Keulen of Maastricht.  Wij denken dat ze op deze manier de pijn voor ons afscheid willen verzachten, de bezoekers een gezellige avond willen bezorgen en van de andere kant blij zijn met een nieuwe prins in een lagere loonschaal voor het volgende seizoen.

R: Nog een laatste mededeling? Beiden: Vier hebbe genote vaan oos regeerjaor en dat nuumt oos geine aaf. Hartstikke bedaank vuur eur vertrowwe in oos en 4 hope dat dier dat ouch aan oos opvolger(s)wilt gieve en tot zeens op de galazitting.

IEDEREEN IS HIERBIJ VAN HARTE UITGENODIGD TOT HET

BIJWONEN VAN DEZE GALAZITTING OP 21 JANUARI 2017!

Prins Bart, prinses Marcella en CV de Brakkelerre                                                                         ©Flame2017