Traditiegetrouw het eerste weekend van augustus organiseert CV de Brakkelerre haar jaarlijkse Weidefeest met het alom bekende Trekkertoer gebeuren. Dit jaar is dit op zondag 5 augustus a.s.
Dit evenement vindt plaats rondom de boerderij van de Familie Lambie gelegen aan de Linderweg in Eckelrade
Vanaf 10.00 uur is er van alles te doen voor zowel jong als oud.
Gestart wordt er o.a. om 11.00 uur met alweer voor de 28ste maal het internationale Historische Trekkertoer Mergelland. Een honderdtal veelal (zeer) oude tractoren vertrekken dan in colonne voor een toerrit door het Heuvelland / Mergelland. Merken als Porsch, Deutz, Lanz, Mc Cormick, John Deere, Ford etc. zullen aan deze tocht deelnemen hetzij met of zonder (huif)kar. Steeds meer jongeren maar ook de wat ouderen vinden het een uitdaging om aan deze toerrit te verschijnen, gezien het aantal deelnemers van de voorgaande jaren (200 tractoren!!!!) Inschrijven kan via de website www.brakkelerre.nl of op de zondag zelf tussen 10.00-11.00 uur. Kosten voor deelname aan de trekkertoerrit bedragen € 10,-.
De gehele dag is er volop vertier op het feestterrein met natuurlijk een uitgebreid drank- en eetbuffet.
Natuurlijk is er de start en binnenkomst van de Trekkertoer. Voor de jeugd is er een springkussen en zandbak aanwezig.
De gehele dag wordt de muziek verzorgd door Frank en Monique Bessems van Disco TravelSound.
Het belooft weer een leuke en gezellige dag te worden. U bent bij deze dan ook van harte uitgenodigd door CV de Brakkelerre uit Eckelrade op hun Weidefeest cq. Trekkertoer evenement vanaf 10.00 uur tot……….!!
Entree € 2,50 p.p. (inclusief 1 consumptie)
Feestlocatie: weilanden Familie Lambie gelegen aan de Linderweg te Eckelrade